Intake

Intake

Schrijf je in voor jullie intake

Alle basisscholen in de provincie Utrecht die een subsidieaanvraag willen indienen voor de subsidieregeling ‘Groene, gezonde en klimaatbestendige steden en dorpen’, dienen zich eerst aan te melden voor een digitaal intakegesprek met iemand van het expertteam. Tijdens de intake lopen we gezamenlijk de plannen van de school door. Ook kijken we naar de voorwaarden van de subsidieregeling. Zo krijgen we helder in beeld of de aanvraag volledig is en de plannen van goede kwaliteit zijn of dat er nog verbetering nodig is die al dan niet gezamenlijk opgepakt kan worden. 

Samen aan de slag

In voorgaande jaren bleek dat scholen soms moeite hebben met het opstellen van een volledige aanvraag waar alle potentie in benut is. Wat niet vreemd is, want het vergroenen van een schoolplein is voor vrijwel elke school iets nieuws! Om scholen te helpen in dit proces en de kwaliteit van de plannen te waarborgen, biedt de provincie Utrecht vanaf dit jaar het traject met begeleiding aan. Met als doel een nóg mooier en groener schoolplein, waar je als school lang plezier van zult hebben! 

Intake

De intake is digitaal via Teams en duurt ongeveer 30 – 45 minuten. De intakes zijn op dinsdag-, woensdag- of donderdagmiddag.  In het formulier kan voorkeur voor dag en tijd worden doorgegeven. De intakes worden gepland op basis van binnenkomst. Bij de inschrijving is het mogelijk jullie plannen, begroting en foto’s van het schoolplein in te sturen. De experts bekijken de documenten voor de intake. 

Nog geen projectplan? Dit is niet verplicht om een intake te plannen. 

Intake formulier

Om de intake voor te bereiden ontvangen we graag een zo compleet mogelijk overzicht van jullie schoolplein project.