Utrechtse schoolpleinen

Gezocht! Enthousiaste ontwerpers en hoveniers

Ben jij die ontwerper of hovenier die graag meedenkt in het vergroenen van schoolpleinen? Meld je dan bij ons!

Voor scholen is het prettig te weten waar ze terecht kunnen voor het opstellen van een ontwerp en/of een beheerplan voor een fantastisch groenblauw schoolplein.

Op deze site komt een overzicht van bedrijven die groenblauwe schoolpleinen kunnen ontwerpen en/of hiervoor een beheer- en onderhoudsplan kunnen opstellen. Heb jij hier ervaring mee, meldt jullie bedrijf ook aan om op dit overzicht te komen!

Dit kan via info@utrechtseschoolpleinen.nl. Stuur in dat geval ook onderstaande mee:

  • Voor ontwerpers: Informatie over een door jullie ontworpen (en reeds gerealiseerd) groenblauw schoolplein. Denk aan: een tekening, enkele foto’s en toelichting.
  • Voor hoveniers: een door jullie opgesteld beheer- en onderhoudsplan van een reeds gerealiseerd groenblauw schoolplein.
  • Een korte tekst (maximaal 150 woorden) waarin jullie jezelf voorstellen aan scholen (deze tekst wordt, al dan niet aangepast, op de site geplaatst).

Als de aangeleverde informatie past bij de ambities van de provincie Utrecht, wordt jullie bedrijf toegevoegd aan de site. Hiervan worden jullie per mail op de hoogte gebracht.

ontwerp tekening groen schoolplein
Ga naar de inhoud